Nieuwe muurverfcollectie Spinder Design

Spinder Design heeft een opvallende lijn Wallpaints gelanceerd waarbij de muurverf exact dezelfde kleur is als de kleur op haar meubelen. Het bedrijf start met twee kleuren: Dusty Green en Silky Taupe. Dit zijn namelijk exact dezelfde kleuren die je ook terug vindt in de gelijknamige meubelcollecties. 

De Silky Taupe ende Dusty Green kleuren dienen als een subtiele basis in combinatie met zwarte, witte of natuurlijke interieur items. "Ga je toch voor het complete totaalconcept om dat ton-sur-ton gevoel te krijgen? Combineer de verf dan met onze producten uit de gelijknamige collectie", schrijft Anna Venema in een blog voor Spinder Design.

De verf van Spinder Design is een matte muurverf met een binnenklimaat zuiverende werking. Daarnaast bevat onze milieuvriendelijke verf geen giftige stoffen en is deze makkelijk reinigbaar. De muurverf is verkrijgbaar in 1L en 2,5L blikken. 1 liter muurverf is geschikt om circa 8-11 m2 mee te schilderen. Ideaal, want de meeste entrees zijn de kleinste ruimtes in een woning.Tevens is de verf niet giftig en bevat geen VOS (vluchtige organische stoffen), ofwel oplosmiddelen. Hoge vuil- en vlekverwijdering functies vergemakkelijken een snelle, eenvoudige reiniging. De verf van Spinder Design geeft een minimale geur af voor een veiliger verfproces, zodat je tijdens en na het verven geen last hebt van onaangename geuren. Ook is de verf milieuvriendelijke gemaakt van grondstoffen die zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Meer informatie:
Spinder Design
De Hemmen 83
9206 AG Drachten
+31 (0)512 519822
info@spinderdesign.com
www.spinderdesign.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.