Van 13 tot en met 15 maart te Bad Salzuflen

Meer dan 120 deelnemers presenteren zich op de Partnertage Ostwestfalen

Meer dan 120 deelnemers presenteren zich op de Partnertage Ostwestfalen van 13 tot 15 maart 2023 in het expositiecentrum van Bad Salzuflen. De nieuwste toevoegingen zijn Bienenmühle, Bullmann, Haku, House Nordic, Index Living, Min L

Veel nieuwe exposanten wachten op bezoekers van de Partnertage Ostwestfalen die van 13 tot en met 15 maart gehouden worden in het expositiecentrum van Bad Salzuflen. Al met al omvat de groep deelnemers meer dan 120 bedrijven uit binnen- en buitenland, die met aantrekkelijke promotionele producten, trendy publiekstrekkers en goed verkopende assortimenten het zakelijke succes voor 2023 stimuleren. Het spectrum van het aanbod reikt van zelfbediening tot conventioneel en vertegenwoordigt alle belangrijke assortimenten voor de consumentenprijsklassen.

"We zijn verheugd met de constant hoge respons op dit onvergelijkbare evenement en kijken uit naar de branchebijeenkomst met grote verwachting", aldus de initiatiefnemers van de Oost-Westfalen Partner Days. “De focus ligt op de huidige uitdagingen in het bedrijfsleven, de veranderingen in het zelfbedieningssegment zijn te belangrijk, maar ook op de algemene marktdynamiek die momenteel de dagelijkse gang van zaken bepaalt. De Partnerdagen Oost-Westfalen bieden de mogelijkheid om in een vroeg stadium de juiste koers uit te zetten voor een succesvol 2023”, beaamt de initiatiefnemers.

Op het internationale partnership event worden de Duitse, maar ook Europese topbeslissers uit de verkoopformaten voor consumentenmeubels verwacht.

Meer informatie:
Partnertage Ostwestfalen
www.partnertage-ostwestfalen.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.