Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Present Time presenteert zomercollectie in eigen magazine

In het nieuwe magazine van Present Time wordt dieper ingegaan op trends, stijlen en productinnovaties van de merken Karlsson, Present Time Home Accessories & Leitmotiv. "In de collecties van deze merken vind je 210 nieuwe items. Als je door het magazine bladert zie je dat deze perfect matchen met de al bestaande collecties", aldus de interieurgroothandel. De nieuwe collectie is onderverdeeld in twee thema’s: Summertime Sweetness & Soothing Simpicity.



Summertime Sweetness
In het zomerse thema Summertime Sweetness staan pastelkleuren en vrolijke tinten centraal. Voor Karlsson hebben ze de Modern Cuckoo en LED klokken in zomerse kleuren. Present Time brengt een nieuw soort beeldje in de vorm van een vogel, een veel terugkerend thema in de collectie van het merk. Dit keer is dit beeldje gemaakt van glas. "We gebruikten ons vrolijke kleurenpalet op vazen ​​met een nieuwe afwerking: effen in plaats van onze gebruikelijke Transparent Treasures."

In het Summertime Sweetness thema heeft Leitmotiv een aantal nieuwe lampen: de Bonnett in miniformaat, glazen LED lampen maar ook een primeur: een tafellamp die buiten gebruikt kan worden. "Perfect voor die lange zomeravonden (die nu nog zo ver weg lijken)."



Soothing Simplicity
Geïnspireerd door natuurlijke kleuren en materialen, zal thema Soothing Simplicity goed staan ​​in elk huis. "Met Soothing Simplicity voeg je de basics waar we allemaal van houden toe. Voor Karlsson hebben we ons gericht op klokken met een metallic accent, geïnspireerd op verschillende horlogedesigns."

Op zoek naar iets heel anders? Misschien wil je het Glossy Galore-assortiment van Present Time eens proberen: vazen, kandelaars, dienbladen en serveerschalen met een glossy finish.

Passend bij dit thema brengt Leitmotiv bijzettafels die dezelfde glossy look hebben. "Als je het ons vraagt, zijn we een grote fan van de nieuwe Tulip Chair van Leitmotiv. In een chique vorm en prachtige kleuren, met onze seizoensfavoriet lichtblauw als ultieme eyecatcher", besluit Present Time.

Het magazine van Present Time kun je hier terugvinden. Ook is er een papieren versie beschikbaar op aanvraag.

Meer informatie:
Present Time
Televisieweg 16
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888 
info@presenttime.com
www.presenttime.com

Publicatiedatum: