Kleuraccenten zetten met schakelmateriaal

Bij de inrichting van een nieuw huis of bij het renoveren van een bestaand of oud huis kunnen door de keuze van het schakelmateriaal bijzondere accenten worden gezet op de wand. Het schakelmateriaal van Gira bedient verlichting, jaloezieën en verwarming feilloos maar vormt daarnaast ook een designstatement in huis. Als er tot in detail aandacht wordt besteed aan het interieur, dient de keuze van het schakelmateriaal hierbij aan te sluiten. Zo begint Gira haar persbericht."Iedere kamer van een huis reflecteert de persoonlijkheid van de bewoner. Het schakelprogramma Gira Esprit is te combineren met hoogwaardige materialen, van glas en rvs tot linoleum multiplex en kleuren, ton sur ton of juist contrasterend, waardoor je een unieke make-over kunt realiseren. De schakelprogramma’s van Gira combineren innovatieve functionaliteit met een verfijnd design."

Gira introduceert nu de volgende gelakte oppervlakken: wit glanzend en mat en mat grijs, antraciet en zwart. De nieuwe kleurvarianten van Esprit zijn beschikbaar in de uitvoeringen 1-voudig tot 4-voudig.

Gira Esprit is compatibel met de Gira System 55 basiselementen, die meer dan 300 functies van de moderne elektrische installatie vormen en voor meer wooncomfort, meer veiligheid en een slim energiebeheer zorgen.

Meer informatie:
Gira
www.gira.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.