Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Binnen een dag 18.000 euro opgehald met crowdfundingsactie

Doe-het-zelf-zaak gaat in vlammen op

Zaterdagnacht (11 februari) is er een brand uitgebroken bij een doe-het-zelfzaak in Zelem. Niet alleen de winkel van Doe-het-zelf VAES is in vlammen opgegaan. Ook de woning boven de zaak en de opslagplaats zijn verwoest. 

Zelem kwam direct in actie om het familiebedrijf, dat gerund wordt door drie broers, te helpen. Een crowdfunding werd opgericht voor hen. Binnen een dag werd er maar liefst 18.000 euro opgehaald.



Crowdfunding
"Een levenswerk van formaat, een bloeiende familiezaak wordt met veel passie al jaren verder gezet door 3 zonen en mama, maar op 11 februari ‘23 gebeurt het ergste en gaat alles in vlammen op, ook het het huis boven de zaak dat verhuurd werd.

Het was niet enkel het winkelgedeelte maar ook de woning en opslagplaats waar alles gestockeerd ligt voor interieurwerk, plaatsingen in de tuin , binnendeuren, trappen, kasten,…. En helaas de buurman zijn honden die niet konden ontsnappen aan de vlammenzee 

Met deze crowdfunding willen we deze mooie mensen helpen, want dat is wat hun altijd voor iedereen doen. Ze staan altijd klaar voor iedereen...

Hiermee kunnen ze op sen minst ook hun loon betalen en eerste belangrijke kosten dekken. Huurder helpen,….  Want letterlijk alles is weggebrand in een paar uur tijd", valt te lezen op de pagina van de crowdfunding.

Zelf een donatie doen kan via deze link.

Meer informatie:
Doe-het-zelf VAES
Spoorwegstraat 2
3545 Halen
+32 13 44 14 70

Publicatiedatum: