Hästens viert het 45-jarige bestaan van het Blue Check patroon

Hästens heeft als missie om de wereld gelukkiger, vrediger en liefdevoller te maken door goede slaapervaringen te leveren. Het Zweedse familiebedrijf is voortdurend op zoek naar vernieuwing en staat al sinds 1852 ten dienste van zijn klanten. In 2023 vieren ze de 45e verjaardag van het Hästens 2000T-bed en het Blue Check-patroon.

Om dit dubbele jubileum te vieren, volgen hieronder enkele opmerkelijke feiten over deze twee baanbrekende en innovatieve elementen uit de geschiedenis van Hästens.Hästens Blue Check 
De Hästens Blue Check werd samen met het 2000T-bed voor het eerst geïntroduceerd in 1978, en het maakte meteen veel indruk. Jack Ryde, de 4e generatie familie-eigenaar en CEO, was vastbesloten een uitgesproken, gedurfd en tijdloos patroon te creëren dat het merk Hästens zou vertegenwoordigen, en waarbij het bed een echte blikvanger zou worden in de slaapkamer.
Als kunst- en designliefhebber creëerde Jack het blauw-wit geruite patroon als reactie op de bruin-groen-oranje kleuren die in de jaren zeventig in de mode waren. Een dergelijk patroon was nog nooit eerder gebruikt op een bed.
 
De iconische Blue Check heeft de tand des tijds zonder problemen doorstaan en is synoniem geworden met de merknaam Hästens. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds een stempel van kwaliteit. Jack Ryde en de Blue Check hebben voorgoed de bestaande normen, het traditionele uiterlijk en de functie van bedden veranderd.Hästens 2000T 
De Hästens 2000T is het toonbeeld van wat een bed van Hästens moet zijn. Door zijn comfort wil Hästens de best mogelijke nachtrust bieden aan zijn klanten. "Het zorgt ervoor dat klanten goed uitgerust wakker worden en kunnen genieten van de beste versie van zichzelf: blijer, vreugdevoller en liefdevoller", aldus Hästens.
 
Als je op een Hästens 2000T ligt, rust je op het volledige erfgoed van Hästens. Alle lessen die ze geleerd hebben gedurende hun 170-jarige zoektocht naar de perfecte nachtrust, zijn verwerkt in dit bed. Elk diepgaand inzicht in het menselijk lichaam, de kennis van de natuurlijke materialen en zes generaties vakmanschap komen samen in de Hästens 2000T.
 
Het 2000T-bed bevat meer dan 200 kg aan zorgvuldig geselecteerde materialen. Drie afzonderlijke veersystemen werken samen om je hele lichaam de ondersteuning te bieden die het nodig heeft. Bovendien past het bed zich moeiteloos aan jouw bewegingen en slaaphouding aan, zonder dat je slapende partner daar hinder van ondervindt.Meer informatie:
Hästens
www.hastens.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.