'Onze nieuwe locatie van 46.000 m2 is een belangrijke stap in de groei van Tierra Outdoor'

In het vierde kwartaal van 2023 zal Tierra Outdoor zich vestigen op Business Center Treeport in Zundert. De nieuwe locatie van 46.000 m2 is een belangrijke stap in de groei van het outdoorbedrijf. "Wij zijn dankbaar voor alle successen die we tot nu toe hebben behaald en kijken er naar uit om onze groei voort te zetten en onze positie als top speler in de tuinmeubelbranche te versterken", aldus Tierra Outdoor.Tierra Outdoor begon de reis in 2010 in de slaapkamer van de oprichter Ralph Poppelaars en sindsdien hebben ze hard gewerkt om zich te ontwikkelen tot een gevestigde speler in de tuinmeubelbranche. In 2015 verhuisde de organisatie naar een groter huurpand van 120 m2 en in 2017 opnieuw naar een pand van 500 m2. In 2019 betrok Tierra Outdoor de huidige locatie van 14.000 m2 op de Paardebijsters in Breda.

"Onze verhuizing naar Business Center Treeport in Zundert betekent niet alleen een nieuwe locatie voor ons bedrijf, maar ook de mogelijkheid om samen te werken met andere ondernemers en ons verder te ontwikkelen. Dit nieuwe pand biedt ons veel kansen en mogelijkheden om onze activiteiten uit te breiden en onze klanten te blijven voorzien van de nieuwste ontwerpen en ontwikkelingen op het gebied van tuinmeubelen", besluit Tierra Outdoor op LinkedIn.

Meer informatie:
Tierra Outdoor BV
Paardebijsters 4
4817 BR Breda
+31 76 700 2746
info@tierraoutdoor.com
www.tierraoutdoor.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.