Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Arthur Bartels van Borek:

"Aged teak en aardetinten voeren de boventoon in de nieuwe Max & Luuk-collectie"

Zachte aardetinten, ronde vormen en aged teak spelen de hoofdrol in de nieuwste, uitgebreide dutch design-collectie van Max & Luuk parasols en outdoor furniture. Deze karakteristieke elementen sluiten naadloos aan op de laatste ontwikkelingen in het interieur, waardoor het verbinden van het binnen- en buitenleven nog gemakkelijker wordt.

Max & Luuk (2013) is een label van Borek parasols | outdoor furniture, evenals YOI outdoor furniture (2020). Het jonge merk is vernoemd naar de zoons van de directeur-eigenaar en wordt gekenmerkt door prachtige materialen, verleidelijke designs en ultiem comfort. 


Arthur Bartels, commercieel manager bij Borek.

Toenemende vraag
Arthur Bartels van Borek: “Dat we dit jaar een nog uitgebreidere nieuwe collectie introduceren dan vorig jaar, sluit aan bij de almaar toenemende vraag naar onze Max & Luuk-collectie. Doordat aged teak en zachte, lichte aardetinten voor alle series de boventoon voeren, zijn het zit- en loungemeubilair en de tafels van de verschillende nieuwe maar ook bestaande series desgewenst goed onderling te combineren. We hebben veel ronde vormen voor hout gecombineerd met stoere, ambachtelijk gevlochten materialen zoals robuust en duurzaam ‘rope’: een materiaal met de uitstraling van touw, speciaal geschikt voor buitengebruik. Lichte aardetinten vormen de rode draad in het kleurenpalet, zoals je dat nu ook veel in het interieur terugziet.”



22 series en items
Het merk komt maar liefst 22 nieuwe series en individuele items voor 2023. De collectie bevat een uitgebreide reeks dining-elementen, sofa’s, fauteuils, loungers en tafelseries. Voortbordurend op de eerdere naamgeving – internationale namen voor personen – zijn het komend jaar namen als ‘Alice’, ‘Rik’ en ‘Vidor’ die onderdeel uitmaken van de nieuwe collectie. Het kenmerkende ‘aged teak’ van de collectie is een hoogwaardige afwerking van het plantage-teak, dat zo een verfijnde vergrijsde uitstraling krijgt.

Behalve van teakhout, wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig fiber en van sterk Dekton met marmerlook voor tafelbladen. Max & Luuk zet zo een uitgebreide en eigentijdse collectie voor 2023 neer voor iedereen die waarde hecht aan optimaal genieten van het buitenleven.



Meer informatie:
Max & Luuk
Bedrijfsweg 7
5061 JX Oisterwijk
+31 (0)13-5288866
info@maxluuk.com
www.maxluuk.com