‘Baskische IKEA’ verkoopt afgedankte meubels voor één euro

Het bedrijf LUFE uit Aizarnazabal in de regio Baskenland wordt in Spanje ook wel eens de ‘Baskische IKEA’. Van bedden naar stoelen, banken en kasten, LUFE maakt en verkoopt het allemaal, en zo natuurlijk mogelijk. Maar precies die stijl valt niet bij alle klanten even goed in de smaak en soms worden meubels teruggestuurd omdat deze te ‘lelijk’ of te ‘natuurlijk’ zijn. Deze meubels  zijn nu voor 1 euro te koop.

Voor wie er momenteel in de buurt is van de stad San Sebastian; ga misschien is naar de pop-upstore in de markthal La Bretxa (tussen 8 en 11 februari). Daar staan diverse van deze ‘lelijke’ meubels opgesteld, voor 1 euro te koop.

Er is ook een website met de naam ‘La Tienda de los muebles feos’ waar de meubels afgebeeld staan en waar je mee kunt doen aan een loterij om kans te maken op de afgedankte meubels, herkenbaar aan het rode lint met de titel ‘rechazado’ erop.


Bron: spanjevandaag.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.