Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Caesarstone legt uit hoe je een keuken ontwerpt

De keuken is het hart van het huis en niet alleen omdat liefde door de maag gaat. Het is de plek waar familie en vrienden samenkomen. De functie van een keuken mag niet onderschat worden. Maar hoe begin je aan het ontwerpen van deze ruimte? Caesarstone geeft antwoord op deze vraag.

"Vaak is het werkblad het eerste dat opvalt wanneer je een keuken binnenstapt, en het startpunt voor het design. Bij het kiezen van een werkblad en uiteindelijk het samenstellen van een droomkeuken is de stijl van de gehele woning belangrijk. Het geeft rust als ruimtes met elkaar blenden qua look en feel. Laat je inspireren door de onderstaande collecties en tips van Caesarstone, ontwerper en fabrikant van kwarts en porselein keukenwerkbladen en oppervlakken.



Moderne woning
Een moderne woning vraagt ook om een moderne keuken met strakke vormen en trendy kleuren. Ook zwart, wit of grijstinten met enkele kleuraccenten geven een hedendaagse flair. De gebruikte materialen zijn belangrijke elementen. Metalen accenten en een bakstenen muur geven de keuken een industrieel karakter. Met de Metropolitan collectie creëer je een moderne en stedelijke uitstraling in jouw droomkeuken.

Landelijke sfeer
Bij een klassieke woning passen warme en zachte kleuren die een huiselijke sfeer uitstralen. Een landelijke keuken complimenteert deze stijl met haar traditionele en bourgondische sfeer. Deze stijl heeft vaak onterecht een ouderwets imago. De landelijke keukenstijl wordt tegenwoordig vaak gemoderniseerd. Bijvoorbeeld door neutrale kleuren natuursteen uit de Whitelight collectie te combineren met kastfronten van donkere hout, zoals eiken of walnoot. 

Stijlvol en chique
Als je op zoek gaat naar een nieuwe keuken is zwart misschien niet meteen de eerste kleur waar je aan denkt. Toch is het zeker het overwegen waard. Een donkere keuken is gedurfd, maar ook heel stijlvol. Zwart is een tint (en geen kleur), waardoor combineren met alle andere kleuren eenvoudig is. Een zwarte keuken lijkt een gewaagde keuze, maar is eigenlijk net zo tijdloos als een witte keuken. Ontdek de Dark collectie voor een krachtig interieur", besluit Caesarstone.

Meer informatie:
Caesarstone
www.caesarstone.nl

Publicatiedatum: