Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Registratie eerste GROHE X Summit 2023 geopend

De registratie voor de eerste GROHE X Summit 2023 is geopend. "We brengen experts uit verschillende sectoren en industrieën samen om het thema van dit jaar te verkennen: Caring for Water", laat de organisatie weten. Op 7 t/m 9 maart zal er een reeks keynotes, panelgesprekken en masterclasses gehouden worden, aangevuld met GROHE-productshowcases, die allemaal plaatsvinden in ons digitale platform GROHE X.



Het thema voor dit driedaagse evenement is Caring for water, het ideaal waarop GROHE is gebaseerd. Meer dan ooit is water een kostbare bron en onze relatie ermee is net zo diep en complex als het ooit was. "We zijn verheugd om de gedachten van onze gastexperts met een breed scala aan achtergronden te delen over de vele manieren waarop het ons ondersteunt en ondersteunt, en hoe we zijn krachten kunnen blijven benutten voor het welzijn van iedereen."

Inschrijven voor de 
drie inspirerende dagen kan via deze link.

Meer informatie:
GROHE
www.grohe.nl

Publicatiedatum: