Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorjaarsshow Overwijk Decoratie in volle gang

In het Friese Joure is momenteel de voorjaarsshow van Overwijk Decoratie in volle gang. De groothandel in woonaccessoires en lifestyle producten toont van 6 t/m 10 en 13 t/m 17 februari de nieuwste collecties.


Het team van Overwijk Decoratie tijdens de afgelopen editie van vakbeurs Trendz in Gorinchem.

"Op dit moment hebben we weer nieuwe unieke items uit India binnen gekregen. In de showroom kunnen klanten deze collectie bewonderen en eventueel direct meenemen", vertelt Sieuwke Overwijk. Onder het eigen label Swiet Home verkoopt Overwijk Decoratie ‘gezelligheid voor thuis met een Fries tintje’.



Al sinds 1990 houdt Overwijk Decoratie zich bezig met het importeren en op de markt brengen van woonaccessoires. Als groothandel leveren ze accessoires voor binnen en buiten aan wederverkopers zoals bijvoorbeeld cadeauwinkels, bloemisten, meubelzaken en tuincentra. Regelmatig presenteren ze de nieuwste collectie op evenementen, zoals vakbeurs Trendz in Gorinchem.



Meer informatie 
Overwijk Decoratie
Yndustrywei 13
8501 SN Joure
+31 0513 41 18 25
info@overwijkdecoratie.nl