Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe accountmanagers Villeroy & Boch aan de slag bij divisie Bathroom and Wellness

De Bathroom and Wellness divisie van Villeroy & Boch in Vianen verwelkomt twee nieuwe collega’s in hun salesteam: Amber Oosterling en Charlotte Vanhamel. Amber is sinds 1 december werkzaam als accountmanager Installatie Zuid-Nederland. Ze zal in haar functie vooral contact hebben met groothandels en installateurs. Charlotte is 1 januari gestart als E-commerce manager voor Nederland en België.


Links Charlotte Vanhamel met rechts Amber Oosterling.

Over Amber
Amber heeft bijna 6 jaar bij Baderie Horst gewerkt en heeft een jaar in de adviescommissie gezeten voor alle Baderie winkels in Nederland. Ze heeft tijdens haar functie consumenten advies gegeven over badkamers en toiletruimtes, ontwerpen gemaakt en was verantwoordelijk voor de verkoop. Sinds 1 december is Amber werkzaam bij Villeroy & Boch en gaat ze aan de slag als accountmanager Installatie Zuid-Nederland.

Over Charlotte
Charlotte is al een bekende bij Villeroy & Boch, want ze heeft 5 jaar in België gewerkt. Ze is begonnen als sales promoter en is na een half jaar doorgestroomd naar de functie accountmanager voor de groothandel. Sinds 1 januari is ze overgestapt naar het Nederlandse salesteam. In deze positie is ze verantwoordelijk voor de e-commerce activiteiten in Nederland en België.
 
Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is al 275 jaar een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: