Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HKliving toont collectie Additions 2023

De nieuwe collectie Additions 2023 van HKliving staat voor gedempte kleuren, interactie met natuurlijke materialen en energieke prints. Waar ze afgelopen zomer uitblinkte met kleur, verlegt deze collectie de focus naar vorm en design.



"Bij het ontwerpen van deze collectie waren we op zoek naar een beetje ruwheid, noem het rebels. De extreem hoogpolige vloerkleden, ruwe chromen materialen en soms te gekke ontwerpen zijn daar ons antwoord op. Naast de leuke retrovibes die de jaren 70 met zich meebrachten, werden we dit seizoen verliefd op de rock-'n-roll-periode van de jaren 80. Het is precies wat we zochten - de nonchalance, eigenzinnigheid en een beetje funk", laat HKliving weten in een persbericht.



In de collectie vind je veel naturel terug dankzij de pure materialen waarmee gewerkt is. Denk aan wol, teakhout en jute. Maar ook keramiek, fluwelen stoffen en glaswerk kregen een plekje binnen Additions 2023. "Omdat we houden van gelaagdheid in een interieur, vallen onverwachte vormen en kleuren nog meer op naast een gedempte tegenhanger", besluit HKliving.



Bekijk hier meer informatie over Additions 2023.

Meer informatie:
HKliving
De Dieze 2
8253 PS Dronten
+31 (0) 321 382 631
info@hkliving.nl
www.hkliving.com

Publicatiedatum: