Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Ambiente en Christmasworld

De internationale consumentengoederenbeurzen Ambiente en Christmasworld hebben van vrijdag 3 t/m dinsdag 7 februari 2023 voor het eerst hun krachten gebundeld. Ze weerspiegelen de toenemende versmelting van levensstijlen. In totaal waren er 4561 exposanten aanwezig in het gehele beurscentrum van Frankfurt op 352.950 vierkante meter. Ruim 154.000 mensen, uit 170 verschillende landen, bezochten de gezamenlijke beurs. 


Bekijk hier de fotoreportage die Wonen360 maakte tijdens de eerste editie dat Ambiente en Christmasworld samen gehouden werden.

Niemand wist precies wat ze moesten verwachten van de beurs. Ten eerste omdat de laatste editie in 2020 was, door de coronapandemie. Ten tweede omdat het voor het eerst was dat Ambiente en Christmasworld tegelijk gehouden werden. Na gesprekken met de Nederlandse en Belgische deelnemers was het overduidelijk: het evenement was een groot succes. Louter positieve geluiden waren te horen in de beurshallen. In totaal namen er 150 Nederlandse bedrijven en 57 Belgische organisaties deel aan de beurzen.



Tevens waren er meerdere meubelbedrijven uit de Benelux aanwezig in Frankfurt, zoals debutanten Henk Schram, Asiades en De Eekhoorn. Aangezien Ambiente en Christmasworld voornamelijk gericht zijn op homedeco mag dit opvallend genoemd worden. Echter bleek de 'test' een succes. Unaniem kijken de debutanten met een goed gevoel terug op het evenement.


Bekijk hier de gehele fotoreportage.

Meer informatie:
Ambiente
ambiente.messefrankfurt.com

Christmasworld
christmasworld.messefrankfurt.com