Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de interieurtrends van 2023 volgens fonQ

Online woonspecialist fonQ lanceert vier nieuwe trends voor dit voorjaar: Summer Cottage, Jade Resort, Eclectic Escape en Color House. Centraal dit seizoen staat vernieuwing en frisheid: thema's voor een zonnig en warm interieur. Na een onrustige periode zijn we toe aan positiviteit, vrolijkheid en vrijheid. Dat zien we terug in de trends van dit seizoen!

Summer Cottage: laat je meenemen naar een serene omgeving
Een bries die waait door de zijde vitrage, krakend wit tafellinnen: je ervaart hét ultieme vakantiegevoel dat je nooit zal vervelen. Creëer een natuurlijke look door te kiezen voor simpele designs zonder overbodige luxe. Kleuren als zachtgeel, roomwit, beige en lichtbruin zorgen voor een frisse en zomerse uitstraling is het resultaat.

Jade Resort: een fris zomerthema met een wereld tintje
Neem een duik in deze groene oase. Jade Resort is een trend met een luxe uitstraling en een sportief randje. Combineer diverse groentinten met zwart, wit en beige als accentkleuren. Tussen alle bijzondere planten zie je verfachtige marmerstructuren in natuursteen, terrazzo in bijzettafel en rotan in fauteuils voor een toevoeging in dit tropische geheel.

Eclectic Escape: uitgesproken kleurrijk en artistiek
Deze trend toont lef en gevoel voor mode. Tinten als lichtroze, lila, oranje en cognacbruin zorgen voor een all over warm gevoel. Niks wordt overgeslagen: muren, plafonds en gordijnen komen allemaal in een gedurfde kleur. Accenten in mint en rood maken het geheel af. Bold en vrolijk, dat is deze trend met recht.

Color House: vul je huis met vrolijkheid en héél veel kleur
Vul je huis met vrolijkheid en maak er een kleurexplosie van. Een kleurrijke mix van grasgroen, kobaltblauw en zuurstokroze. Gekleurd hout en kelims komen in full color. Van color blocking in tegelwerk tot kinderlijke vormen en knalgele smileys in kleurrijke kunst. Deze trend kent geen regels, volg gewoon je gevoel!

Bron: fonQ

Publicatiedatum: