Sfeerverslag uitreiking awards Woonindustrie

Op de feestavond van De Woonindustrie maandagavond reikte Robert van Rijn van Studio Foekema award aan exposanten uit in vier verschillende categorieën, te weten:
1. Master in marketing en communicatie
2. Meest innovatieve Product
3. Leukste team
4. Mooiste showroom.

De onderscheidingen gingen naar:

Mobitec: Master in marketing en communicatie.
Area Sales manager Danny van der Weerd (rechts) nam namens Mobitec de award in ontvangst uit handen van Richard van der Hak van Business Content Media.Seuren Tafels: Meest innovatieve product.
Eigenaar Michel Seuren (2e van links) ontving de award uit de handen van Rudy Stroink, die 30 jaar geleden het inkoopcentrum oprichtte.Brinker Carpets: Leukste team
Uit handen van Jeroen van der Borg (midden) van Confortluxe kreeg Michael Bonouvrie van Brinker Carpets de award uitgereikt voor het leukste team.


4. Passe Partout & Haans Lifestyle: Mooiste showroom


Dirk Steenbeke (rechts) en Rens Haans (2e van links) kregen de award voor de mooiste stand uitgereikt uit handen van Renso Raijmakers van de Factorij Unique Living uit België. 

Er was ook nog een extra prijs (gratis lunch voor het gehele team) te winnen voor de exposant die de meeste bezoekers had ontvangen. Die prijs ging naar verlichtingsmerk Lucide, dat bedrijf was het meest gescand bij de entree.

Genomineerd waren:


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.