Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

German Design Award voor hansgrohe Rebris

hansgrohe streeft al een lange tijd naar de perfecte mix van design, functie en comfort. Dat resulteert niet alleen in hoogwaardige innovaties waarbij de mens voortdurend centraal staat, maar ook in prijswinnende producten. Zo viel de Rebris-kraanserie, ontworpen door Phoenix Design, in de prijzen bij de German Design Awards 2023.

Toonaangevend op vlak van design
De Hansgrohe Group is een van de leiders op het gebied van design in de sanitaire sector en dat hebben ze opnieuw bewezen. De duurzame Rebris-kranen werden begin dit jaar namelijk bekroond met een German Design Award voor ‘Excellent Product Design’ in de categorie ‘Bath and Wellness’. De jury was vol lof over de Rebris-kraan.

“Met de nieuwe Rebris-kraanserie blijft hansgrohe trouw aan zijn heldere, tijdloze designtaal. Tegelijkertijd zorgt de herhaling van de ronding bij de greep en de uitloop voor zowel een subtiel als opvallend designkenmerk waardoor de Rebris-kranen uniek zijn,” stelt de jury.

Rebris: een moderne, duurzame kraanserie
De Rebris-kranen zijn speciaal ontworpen voor wie zijn badkamer als een persoonlijke wellnesszone ziet en ervaart. Het slanke, tijdloze design met nauwkeurig afgewerkte oppervlakken past perfect in elke badkamer. De kranen zijn beschikbaar in verschillende ComfortZone hoogtes die zorgen voor maximale gebruiksvriendelijkheid, veel bewegingsvrijheid en minder waterspatten.

Bovendien ondersteunt de Rebris-serie een duurzame levensstijl dankzij de innovatieve technologieën EcoSmart+ en CoolStart. Zo beperkt EcoSmart+ het waterverbruik en zorgt CoolStart ervoor dat er enkel warm water uit de kraan stroomt als het noodzakelijk is.

Meer informatie:
hansgrohe
www.hansgrohe.be

Publicatiedatum: