Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeeuwse matrassen-disruptor MorningStar Sleeps wint Publieksprijs

De Zeeuwse matrassen-disruptor MorningStar Sleeps heeft op de avond van de uitreiking van De Zeeuwse PioniersPrijs de PublieksPrijs gewonnen.


Jamie Lemsom en Milan Roelofs wonnen de Publieksprijs. Foto Inglourious Fiction 

MorningStar Sleeps uit Domburg, de Zeeuwse disruptor op de Nederlandse matrassen-markt, kreeg dit jaar de meeste publieksstemmen. De twee jonge Zeeuwen Jamie Lemsom en Milan Roelofs willen met hun Morningstar Sleeps matrassen de slaapwereld veroveren en zijn in korte tijd al flink op weg. "Met het allerbeste matras voor de beste prijs, op een eerlijke manier, want dat is Zeeuws", geven de oprichters aan.

De Zeeuwse PioniersPrijs van De Zeeuwse Connectie is een jaarlijkse prijs voor de persoon of organisatie in of uit Zeeland die zich de afgelopen periode heeft weten te onderscheiden door middel van durf, lef, vindingrijkheid, ondernemerschap en uiteraard pioniersgeest en daarmee een positief beeld geeft over de provincie Zeeland in het algemeen en de kansen die er in Zeeland zijn, met als doel uit te dragen welke mooie initiatieven er in Zeeland (kunnen) ontstaan, om hiermee het imago van Zeeland positief te beïnvloeden en (economische) bedrijvigheid in Zeeland te stimuleren.

Publicatiedatum: