Inkoopcentrum in Nieuwegein viert het 30-jarige bestaan

Edwin Loeff: 'De Woonindustrie is een krachtig collectief dat al 30 jaar verbindt en verbroedert'

"Een ieder heeft herinneringen aan deze plek. Koester deze terwijl we vanavond even stil staan. Stil staan in het leven is niet onbelangrijk. Het is een essentieel onderdeel van bewust zijn. Ben er bewust van: De Woonindustrie, dat zijn jullie. Een krachtig collectief dat al 30 jaar verbindt en verbroedert. Zakelijk en persoonlijk. Daar mogen we met z'n allen trots op zijn en daar wil ik jullie voor bedanken", zei algemeen directeur Edwin Loeff van De Woonindustrie in zijn toespraak, die hij gisteravond (maandag 6 februari) in het inkoopcentrum hield ter ere van het 30-jarige bestaan. Zo'n 400 exposanten en genodigden waren in het atrium bijeengekomen voor de jubileumviering.


Algemeen directeur Edwin Loeff proost op de toekomst.

Dat stil staan deed De Woonindustrie in de prachtige centrale ruimte van de dame op leeftijd die weliswaar af en toe wat piept en kraakt maar nog lang niet haar glans heeft verloren, stelde Loeff vast. Onder de aanwezigen was ook de oprichter van De Woonindustrie aanwezig. "De man die in 1991 de vondeling adopteerde en daarmee het Home Trade Center tot leven bracht", zei Loeff, die de aanwezigen om een warm applaus vroeg voor oprichter Rudy Stroink, die acte de présence gaf. 

Staat als een huis
Volgens Loeff staat De Woonindustrie als een huis. "Wat velen niet weten is dat er in 2017 een hele nieuwe organisatie tot stand is gekomen. We onszelf toch ook een beetje opnieuw hebben moeten uitvinden. Anno 2023 zijn onze kanjers iedere dag weer met volle inzet bezig om de optimale omstandigheden te creëren om van ons centrum een succes te maken", zei Loeff, die vervolgens alle medewerk(st)ers een voor een bij naam noemde. "Al deze mensen zetten zich dagelijks in om van De Woonindustie een succes te maken", waarna hij een applaus voor zijn team vroeg.


Een blik op de aanwezigen in het atrium, waar zo'n 400 feestvierders bij elkaar waren gekomen.

Blik op de interieurmarkt
In de afgelopen 30 jaar hield het centrum voortdurend de blik op de interieurmarkt. "De markt, dat zijn jullie: onze exposanten, jullie klanten en de klanten van jullie klanten. Het is zeker niet altijd makkelijk geweest een richting te kiezen. We proberen altijd op jullie vooruit te lopen, maar verliezen jullie daarbij niet uit het oog. We dagen jullie uit om het beste uit jezelf te halen. Het is de optelsom van individuele waarde die de kracht van het collectief bepaalt. Ons bestaansrecht nu is die van de toekomst. Weet dat en put er vertouwen uit zoals ook wij dat doen. Met die overtuiging en het glas in de hand proosten we vol vertrouwen op ons en de toekomst!", besloot Edwin Loeff zijn toespraak.


Onder de aanwezigen waren onder andere Rens Haans (HAANS Lifestyle), Marie-Elise Bruins Slot (Wonen360), Edwin van den Berg (Monte Design Agenturen) en Alex Schutter (Dome Deco). 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.