Imbarro gaat de wereld rond in 30 landen

Imbarro is een Nederlands designmerk voor interieur- en modeaccessoires. Het staat bekend om de mooie, vrolijke en kleurrijke designs en wordt inmiddels in meer dan 35 landen verkocht.

Sinds 1993, dus al 30 jaar, worden de unieke prints en kenmerkende kleurrijke Imbarro designs ontworpen in de eigen ontwerpafdeling. Meerdere keren per jaar verrast het bedrijf haar klanten met mooie nieuwe collecties van een uitstekend kwaliteitsniveau voor een eerlijke prijs. Imbarro maakt een gezonde bedrijfsgroei door, inmiddels zijn Imbarro producten in meer dan 35 landen wereldwijd verkrijgbaar. Imbarro maakt haar producten met respect voor het milieu en onder goede lokale arbeidsomstandigheden. Daarbij wordt zoveel mogelijk gerecycled materiaal (onder meer PET flessen en gerecycled katoen) in de producten verwerkt. Daarmee levert het bedrijf een bijdrage aan een duurzame wereld.


Het enthousiaste team van Imbarro op Maison&Objet in Parijs. 

Tijdens Maison & Objet, hét woon- en designevenement in Parijs, waar Imbarro een vaste exposant is, presenteerde het merk haar nieuwe kleurrijke collecties: zachte stoffen, weelderige bloemen, tropische vogels en stoere vissen staan centraal in de vrolijke collecties Marvelous Ibiza, Eclectic Nature en Paradise.

De najaarseditie van Maison & Objet vindt plaats van 7 tot en met 11 september 2023.

Meer informatie:
Imbarro Home & Fashion B.V.
service@imbarro.nl
www.imbarro.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.