MIFF 2023 ziet stijging in exposanten en geregistreerde kopers

Zuidoost-Azië's grootste B2B meubelbeurs - Malaysian
International Furniture Fair (MIFF) - zal een grote opkomst van exposanten kennen nu het aantal bevestigde exposanten de grens van 500 overschrijdt en blijft groeien.

Door de sterke toename van de vraag naar de beurs van 1 tot 4 maart is de kans groot dat er bijna 600 exposanten aanwezig zullen zijn in het World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL) en het Malaysia International Trade & Exhibition Centre (MITEC).

De boekingen worden geëvenaard door de levendige registratie van duizenden kopers uit 116 landen en regio's, die allemaal graag in contact komen met leveranciers op het eerste meubelevenement van het jaar in Azië.

De beurs, georganiseerd door Informa Markets, heeft de zwaargewichten van de Maleisische industrie en andere Aziatische producenten uit China, India, Indonesië, Singapore, Thailand en Vietnam aangetrokken, evenals paviljoens van Taiwan, Japan en Zuid-Korea. De heropening van de Chinese grens brengt meer dan 200 bedrijven uit verschillende steden en het debuut van Furniture China @Malaysia Show in MIFF voor de allereerste editie buiten Shanghai.

Het grote aantal terugkerende en nieuwe exposanten met nieuwe producten en diensten bevestigt dat de MIFF de meubelhoofdstad van de regio is om de hele toeleveringsketen te ondersteunen en meer mogelijkheden te bieden aan exposanten die op de wereldmarkt mikken.

De lijst van Maleisische bedrijven wordt aangevoerd door de grootste fabrikanten van het land, zoals Poh Huat, Ecomate, Favourite Design, SWS, Wegmans, Ivorie, Merryfair, Step Furniture, WA Furniture, Inception en Lifestyle International.

Mevrouw Kelie Lim, General Manager van het MIFF, zegt: "We zijn zeer verheugd dat het MIFF nu weer terug is op de schaal van voor de pandemie. Na de onzekerheden van de afgelopen jaren stimuleert de show de groei van de wereldwijde industrie en handel. MIFF biedt onze klanten een ongelooflijk scala aan mogelijkheden om hun bedrijf te laten groeien en zichtbaarheid te krijgen bij kopers over de hele wereld. We verwelkomen Furniture China en de merken die het meebrengt om waarde toe te voegen aan de tentoonstellingsvloer en de algemene ervaring voor onze klanten te verbeteren."

Mevrouw Stella Zhong, Deputy General Manager, Informa Markets Sinoexpo, merkt op: "MIFF is een unieke partner voor Furniture China. Het is een match tussen twee dynamische partners om onze gecombineerde sterke punten te benutten en meer voordelen te bieden aan de wereldwijde meubeldetailhandel en de industrie nog verder vooruit te helpen. MIFF heeft zijn relevantie voor de sector aangetoond en we zien een enorm
potentieel voor een langetermijnrelatie.

De heer Steve Ong, voorzitter van Muar Furniture Association (MFA), zegt hierover: "De MIFF is een centraal platform voor de Maleisische meubeluitvoer. Het biedt Maleisische fabrikanten, vooral kleine en middelgrote ondernemingen, waardevolle kansen om op een kosteneffectieve manier exporteur te worden, omdat er op één enkele beurs kwaliteitsafnemers uit zoveel landen aanwezig zijn. Als strategisch partner van de MIFF sinds
2012, feliciteert MFA MIFF met zo'n sterke comeback na een zware pandemische periode."

Aangezien het momentum blijft groeien, kunnen kopers zich vóór 15 februari gratis registreren en profiteren van vroegtijdige hotelkortingen door de website van de show te raadplegen (www.miff.com.my).

Als de pijler voor de Maleisische meubelexport herbergt de MIFF de grootste collecties Maleisische massief houten meubelen en kantoormeubelen in Zuidoost-Azië, ondersteund door segmenten zoals de designRena-galerie van top Maleisische fabrikanten en de Muar Hall.
Bekijk de jonge ontwerpers van Maleisië die klaar zijn voor de export tijdens de xOrdinary Showcase, samengesteld door een van de meest opwindende talenten van het land, Lim Bo Qiang, een eerdere MIFF-winnaar van de Furniture Design Competition die heeft deelgenomen aan SaloneSatellite, het evenement voor jonge ontwerpers van de wereldberoemde meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan.

De xOrdinary Showcase gaat zijn tweede jaar in met de focus op milieuvriendelijke lifestyleproducten geïnspireerd door de multiculturele wortels van Maleisië.

Bezoek de MIFF-website (www.miff.com.my) voor meer informatie over exposanten, producten, exclusieve hoteltarieven en de gratis pendeldienst tussen de locaties en de officiële hotels. Volg Furnish Now by MIFF (FB) voor het laatste nieuws en inzichten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.