Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keijser&Co houdt sale van modellen in Nidum

Bij interieurbedrijf Keijser&Co vindt vanaf deze week een showroomsale plaats, waarbij diverse showroommodellen tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden. De modellen zijn te zien in de showroom in Nidum, het house of inspiration in Grave.

Plaats voor nieuwe modellen
Keijser&Co zal binnenkort de showroom gaan vernieuwen en diverse nieuwe modellen presenteren. De modulebanken Spencer en Claire zullen dan ook in Nidum te zien zijn. Lonneke: “We vinden het leuk om mensen te blijven inspireren, dus we gaan veel modellen uitverkopen en vervangen door nieuwe meubelen met nieuwe stoffen. Zo blijven we bezoekers verrassen en blijft een bezoek aan de showroom interessant. Professionals kunnen hun klanten zo ook blijven meenemen, om de nieuwe trendkleuren en stoffen te ervaren in onze collectie.”

Nidum Boetiekhotel: experience rooms
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan de showroom van Keijser&Co in Nidum. Lonneke: “Nidum is nu meer dan een jaar geopend, dus we vonden het tijd om onze sfeerkamers te gaan vernieuwen. We zullen de laatste collectie meubelen laten zien, waaronder de nieuwe meubelen van notenhout. Kortom: de moeite waard om weer naar Grave te komen.”

Daarnaast wordt er op dit moment hard gewerkt aan de laatste werkzaamheden voor Nidum Boetiekhotel. “De zes hotelkamers zijn ingericht door verschillende ontwerpers, namelijk Thomas de Gier, Kees Marcelis, Feran Thomassen, ME Design, Linda Pol en Nathalie van Noordenne en Lonneke van der Weyden. Het zijn ook echte experience rooms. Samen met de andere partners in Nidum laten we zien wat onze producten kunnen betekenen voor een interieur, in dit geval een hotelkamer.” De ontwikkelingen van het hotel zijn te volgen op social media (@nidumboetiekhotel).

De sale vindt uitsluitend plaats in de showroom in Nidum.

Meer informatie:
Keijser & Co - Nidum
info@keijserenco.nl 
www.keijserenco.nl 

Publicatiedatum: