Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage voorjaarseditie Meubelhart

De eerste twee inkoopdagen van Meubelhart Beusichem zijn inmiddels achter de rug. Vandaag en morgen (6-7 februari) zullen de laatste twee dagen van het event gehouden worden. Zoals vanouds zullen dit de drukkere dagen zijn, aangezien tegelijkertijd de voorjaarsvakdagen in Nieuwegein gehouden worden. Deze twee evenementen worden door inkopers gecombineerd.


Bekijk hier de fotoreportage die Wonen360 maakte tijdens het vierdaagse evenement.

Op twee verschillende locaties, Expo en Hal 12-14, toonden de exposanten hun interieurproducten. Van tafels, stoelen, banken en kasten tot vloerkleden en wanddecoratie. Twee merken maakten hun debuut tijdens Meubelhart Beusichem: Opjewallie en JaxxChoice. 

Meubelhart is de ontmoetingsplek voor leveranciers en professionele inkopers en/of winkeleigenaren. Met name Culemborg, Geldermalsen en Beusichem waren populaire plaatsen om als meubelfabrikant een thuisbasis te creĆ«ren. Stoffeerderijen, hout buigerijen, toeleveringsbedrijven, ze zaten allemaal in de Betuwe; het Meubelhart van Nederland. Vandaag de dag dient het Meubelhart nog steeds als middelpunt voor vraag en aanbod van diverse meubelen. Zelfs nadat de meubelindustrie langzaam uit Nederland verdween.



Bekijk hier de fotoreportage.

Meer informatie:
Meubelhart Beusichem
Beijerdstraat 20-22
4112 NE Beusichem
info@meubelhart.nl
www.meubelhartbeusichem.nl