Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelevenement MIFF ziet aantal exposanten stijgen

De grootste B2B-meubelbeurs van Zuidoost-Azië – de Malaysian International Furniture Fair (MIFF) – verwacht een sterke opkomst van exposanten, aangezien het bevestigde aantal de grens van 500 al is overschreden en blijft groeien. Door de stijgende vraag zijn de verwachtingen naar boven bijgesteld. Er worden zo'n 600 exposanten veracht op de beursvloer in het World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL) en het Malaysia International Trade & Exhibition Centre (MITEC). Woensdag 1 t/m zaterdag 4 maart wordt het evenement gehouden.

Uit de aanmeldingen voor de beurs blijkt dat er bezoekers komen uit 116 verschillende landen. De show, georganiseerd door Informa Markets, heeft zwaargewichten weten te strikken uit Maleisië, China, India, Indonesië, Singapore, Thailand, Vietnam, Taiwan, Japan en Zuid-Korea.



Kelie Lim, General Manager van MIFF: “We zijn enorm verheugd dat MIFF nu weer op pre-pandemische schaal is. Na de onzekerheden van de afgelopen jaren, stimuleert de show de groei van de wereldwijde industrie en handel. MIFF biedt een ongelooflijk scala aan mogelijkheden voor onze klanten om hun bedrijf te laten groeien en zichtbaarheid te krijgen bij kopers over de hele wereld. We verwelkomen Furniture China en de merken die het met zich meebrengt om waarde toe te voegen aan de beursvloer en de algehele ervaring voor onze klanten te verbeteren.”



Meer informatie:
Malaysian International Furniture Fair
www.2023.miff.com.my

Publicatiedatum: