Volgende generatie in familiebedrijf Meubelmakerij de Stoof

Frans en Mieke Tielemans van Meubelmakerij de Stoof vinden het mooi geweest. Na 41 jaar dragen zij het stokje over aan zoon Wouter en dochter Lotte. "Natuurlijk stoppen we niet helemaal", zegt Mieke. "We blijven betrokken en actief bezig in ons bedrijf, maar we zijn er trots op dat we nu De Stoof hebben overgedragen aan onze kinderen. Het is tijd om het stof eraf te blazen en de weg vrij te maken voor een nieuwe generatie."


V.l.n.r: Lotte, Frans, Mieke en Wouter Tielemans van Meubelmakerij De Stoof.

Niet een flinke kast of tafel, maar 40.000 miniboekenplankjes voor een spaaractie van een supermarktketen zorgden in 1982 voor een vliegende start van meubelmakerij De Stoof. De naam Tielemans was toen al gevestigd in Leidschendam. Met de gunfactor zat het dus wel goed. Die goodwill, in combinatie met een stevige dosis vakmanschap en ondernemingszin, maakte dat De Stoof in veertig jaar uitgroeide tot een vitaal familiebedrijf met tien medewerkers, een smaakvol ingerichte showroom en een werkplaats waar het bruist van de bedrijvigheid.

Opgroeien in een familiebedrijf betekent van jongs af aan onderdeel zijn van. Ongemerkt raakten Wouter en Lotte bevriend met de wereld van de meubel- en interieurbouw. Toch riepen beiden altijd dat ze zich nooit professioneel aan het bedrijf zouden verbinden. Het blijkt toch anders te lopen...

Meer informatie:
Meubelmakerij de Stoof
Stompwijkseweg 18c
2266 GE  Leidschendam
070-3201885
info@destoof.nl
www.destoof.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.