Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur Van der Drift Meubelen Hendriks over Mistral-collectie:

"Eerste samenwerking met onafhankelijke ontwerper is erg goed bevallen"

De nieuwe kastencollectie Mistral van Van der Drift Meubelen valt in de smaak. Sinds de kerstperiode zijn deze eigentijdse meubels in veel showrooms van dealers geplaatst. De Mistral collectie is ontwikkeld in samenwerking met ontwerper Cor Noordzij. 'Een onderscheidend design met een spannend en gedetailleerd kleurgebruik', zo omschrijft de meubelproducent de collectie.



Nieuwe kastencollectie
“Mistral is de nieuwste kastencollectie van Van der Drift en sinds december beschikbaar”, vertelt directeur Mark Hendriks. “Het is de eerste keer dat we een samenwerking zijn aangegaan met een onafhankelijke ontwerper en dat is ons erg goed bevallen.” De ontwerpafdeling heeft samen met Cor Noordzij de Mistral tot stand gebracht. “Met de Mistral collectie is Van der Drift een geheel nieuwe weg ingeslagen. De meubelen zijn ‘eigenwijs, trendy, retro en uitdagend’. De combinatie van spannende kleuren, luxe uitvoeringen met nieuwe indelingen en unieke onderstellen zorgt ervoor dat de Mistral echt de ‘WOW' factor, heeft.”



Onderscheidende tafelbladen
“De presentatie van de Mistral collectie heeft ons geïnspireerd om door te ontwikkelen”, vervolgt Mark Hendriks. “Onze collectie tafelbladen hebben we aangevuld. Ons welbekende en vertrouwde tafelconcept was al uitgebreid met nieuwe onderstellen en losse poten. Nu hebben we geheel nieuwe bladvormen ontworpen en toegevoegd aan de tafelcreator. De bladen zijn leverbaar in verschillende materialen en een onderscheidend kleurenpalet. ” Met de tafelcreator kunnen consumenten hun tafel volledig naar wens samenstellen.



Eiken ambacht uit Brabant
Bij Van der Drift is het maken van meubelen nog ambachtelijk vakwerk. “Al onze tafelcollecties en wandmeubels vervaardigen we uit duurzaam hout. Dat betekent dat maatwerk altijd mogelijk is. Elk meubel kent zijn eigen verhaal en wordt met oog voor natuurlijke details tot stand gebracht”, besluit Mark Hendriks. 



Meer informatie:
Van der Drift Meubelen
Industriepark 2
5374 CM Schaijk
0486 462024
info@vanderdriftmeubelen.nl
www.vanderdriftmeubelen.nl