4SO in afrondende fase Belgische pand

"Met deze nieuwe faciliteiten kunnen we nog veel meer succes behalen"

De Belgische markt is momenteel al een belangrijk afzetgebied voor 4 Seasons Outdoor. Toch zijn ze ervan overtuigd dat er nog genoeg kansen liggen. Vandaar dat er flink aan de weg (en een nieuw pand) wordt getimmerd. De specialist in tuinmeubelen is al ruim tien jaar actief in België, maar om de ‘4SO beleving’ te kunnen presenteren wordt er een nieuwe showroom gebouwd. 


Het pand is een voormalige Porsche centrum dat 4SO na een korte periode van leegstand heeft gekocht en verbouwd.

"We zijn al een heel eind op weg maar nog niet helemaal klaar", licht Cees Wevers toe. "Er was dan ook heel wat tijd en geld nodig om van dit grote pand, met een plafond van acht meter hoog, een sfeervolle showroom te maken." Inmiddels is er een verdieping ingehangen, is de verlichting af en zijn de vloeren en wanden afgewerkt.

Laatst is er een gigantische constructie geplaatst (200 houten platen van 240x120cm gebruikt) die de hoogte breekt en routing brengt in het pand. "Zodra we deze hebben geschilderd kunnen we daadwerkelijk beginnen met inrichten. Rond juni kunnen we daar gebruik gaan maken van de showroom met ons assortiment voor 2024. We zijn er zeker van dat we met de nieuwe faciliteiten nog veel meer succes kunnen behalen in België."

De definitieve openingsdatum staat gepland juni.

Meer informatie:
4 Seasons Outdoor
Hadrianussingel 29
6642 AH Beuningen
024 677 9879
info@4so.nl
www.4seasonsoutdoor.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.