Tijdens de VoorjaarsVAKdagen in De Woonindustrie

Mobitec heeft showroom volledig gerestyled waarin nieuwste modellen te zien zijn

Vanaf zondag 5 februari beginnen de voorjaarsVAKdagen in De Woonindustrie. Vier dagen lang zijn de deuren geopend van het B2B inkoopcentrum waar een totaalaanbod wordt geleverd onder 1 dak: van meubelen, design, verlichting, slapen, woningtextiel, woonaccessoires tot domotica.

Interieurmerk Mobitec is een van de exposanten die voor deze speciale voorjaarseditie, 30 jarig bestaan, haar showroom volledig heeft gerestyled. ''Er zijn nieuwe wanden geplaatst met afgewerkte rondingen, zoals we die ook op de Meubelbeurs Brussel en op Orgatec hebben getoond. Deze stijl hoort bij Mobitec en hierdoor kunnen bezoekers onze stand goed en snel herkennen,'' licht vertegenwoordiger Danny van de Weerd van het Belgische bedrijf toe. ''Ik kan niet anders zeggen dan dat het een prachtig geheel is geworden!''

Uiteraard presenteert Mobitec op de voorjaarsVAKdagen haar nieuwste modellen die al op eerdere beurzen (Brussel en Keulen) tentoongesteld zijn.

Het gaat om de volgende nieuwe items en nieuwigheden:
-Tafel Blossom: nieuwe tafel die tijdens de Meubelbeurs Brussel in de prijzen viel bij de Balthazar Awards. De tafel wordt in een vaste uitvoering, als in een uitschuifversie getoond.
-Stoelmodel Saga, die staat in bijna alle mogelijke uitvoeringen opgesteld. De stoel is in meerdere onderstellingen mogelijk. Het model werd in Brussel geïntroduceerd, en krijgt nu de primeur in Nederland.  Rond de tien meter lange tafel in het Atrium staan tijdens de VAKdagen 24 Saga stoelen.
-Thalia serie, een programma dat bestaat uit fauteuil, longuechair en verschillende hockers.  
-Meubels in een donkere walnoot-eiken
-Twee nieuwe stoffen, de Bouclé en Samba stof. 

Danny kijkt positief naar de VAKdagen, omdat er veel aanmeldingen binnen zijn gekomen, ook voor na de beursdagen. 

De VoorjaarsVAKdagen vinden plaats van zondag 5 februari tot en met woensdag 8 februari in Nieuwegein. 

Meer informatie:
Mobitec
info@mobitec.be
www.mobitec.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.