Architectenbureau studio MOTO lanceert eerste meubelcollectie

Het architectenbureau studio MOTO lanceert STACK: een modulair systeem waarmee aluminium kasten, rekken, totems, bijzet- en salontafels samengesteld kunnen worden.​​​ De meubels worden gelanceerd van 2 tot 5 maart bij Valerie Traan Gallery in Antwerpen.

​STACK is de eerste meubelcollectie van het Gentse architectenbureau, en kan beschouwd worden als een speelse familie van stapelbare meubels, opgebouwd uit een beperkt aantal aluminium onderdelen. ​

​​Het systeem laat toe dat iedereen zelf een meubel kan samenstellen en ‘bouwen’ dat aan zijn/haar specifieke wensen en noden voldoet. Eenvoudig, effectief, stabiel, stapelbaar en uitbreidbaar. Twee ronde aluminium platen maken een handig salontafeltje, maar wanneer je er zes op elkaar plaatst, krijg je plots een sculpturale totem die als sokkel of presentatiemeubel gebruikt kan worden. ​

​Het systeem wordt in elkaar geklikt; er komen dus geen schroeven of andere mechanische bevestigingen aan te pas. Het resultaat is een uiterst eenvoudig maar veelzijdig, duurzaam en flexibel meubelsysteem dat talloze combinaties en mogelijkheden biedt.

Meer informatie:
Studio MOTO
Predikherenlei 2
9000 Gent
+32 495 48 41 75
info@studiomoto.be
www.studiomoto.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.