Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jürgen Swinnen over slaapcomfort Technogel:

'Het is een innovatie die eigenlijk niet mag ontbreken in showrooms'

Tijdens de feestelijke voorjaarsvakdagen in De Woonindustrie kan op stand C110 de Technogel® matrassen- en kussencollectie bewonderd worden. Volgens de fabrikant is het een innovatief thermoregulerend materiaal dat zich aan de contouren van je lichaam aanpast. "Het is de enige matrassen-  en kussencollectie met wetenschappelijk aantoonbare impact op de slaap. Een innovatie die niet mag ontbreken in je showroom", is Jürgen Swinnen van Technogel van mening.


Jürgen Swinnen en Tita Dupont vertegenwoordigen Technogel in DWI.

"Bij het slapen gaan, stuurt het slaap-waakritme de kerntemperatuur van het lichaam automatisch omlaag om het lichaam klaar te maken voor de slaap. Hartslag en ademhaling vertragen en het lichaam komt tot rust. Dit wonderlijke proces herhaalt zich iedere avond opnieuw. De unieke temperatuurregulerende eigenschappen van Technogel verlagen de kerntemperatuur aanzienlijk sneller en dat bevordert het inslapen. De dikke laag Technogel zorgt voor een sublieme drukverlaging en een betere doorbloeding en verbetert de kwaliteit en continuïteit van de slaap."

Een high thermal capacity matras, zoals Technogel, zorgt voor een sterkere daling in de kerntemperatuur en een betere subjectieve slaapkwaliteit (Bron: Herberger, 20202). Ook kussens met goede thermoregulerende eigenschappen lijken de beste keuze (Bron: Jong, 20153). De internationale studie van Alessandro Cicolin (Medical center Turijn, publicatie Psychology and behavior) toont aan dat je 33% sneller in slaap valt en tot 45% meer slaaptijd doorbrengt in de kwalitatieve en herstellende diepe slaap.

Drukverlagende 3D ondersteuning 
"Technogel biedt het aanpassingsvermogen van water en de ondersteuning van een stevige materie. Het vervormt in drie richtingen (horizontaal, verticaal en diagonaal) en past zich van kop tot teen aan je lichaamscontouren aan. Net als traagschuim, maar met beduidend meer bewegingsvrijheid voor de slaper. Het lichaam wordt ondersteund zonder storende drukpunten", legt Jürgen uit.

"Dankzij de thermische eigenschappen van Technogel, wordt de lichaamswarmte afgevoerd. Het innovatieve torenpatroon bevordert de luchtstroom voor een ideale verluchting."

Het perfecte kussen
"Door de combinatie van Technogel en een laag traagschuim, voelt elk Technogel-kussen aan alsof het op maat gemaakt is. De kussens ondersteunen het hoofd en de nek en verlichten de druk op je hals, of je nu op je rug, zij of buik slaapt. De Technogel-kussenreeks is een collectie van high-tech kussens in verschillende vormen en hoogtes."

Nieuwsgierig geworden? Geïnteresseerd om net als 70 andere dealers in de BeNeLux ook Technogel® dealer te worden? Maak een afspraak via +32 490 56 47 86 of mail jurgen.swinnen@intres.be.

Meer informatie:
Technogel
www.technogelsleeping.nl 
www.intres.be

Publicatiedatum: