'Alle kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid en techniek uit de kast getrokken'

"Soms heb je van die projecten waar je alle kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid & techniek uit de kast moet trekken. Het project voor eindgebruiker ProRail was er zo één", laat Rick Konings van Occony weten.


Ontwikkelkaar: Occony. Inrichter: Workbrands. Gebruiker: ProRail. Meubelontwerp: HofmanDujardin

Naar het ontwerp van HofmanDujardin ontwikkelde ze in opdracht van Workbrands een duurzame aanlandwerkplek. Occony verzorgde het volledige traject, van sampling en R&D tot aan succesvolle uitlevering in het project.Rick legt uit wat dit custom meubel bijzonder maakt: "De kern van de werkplek is opgebouwd uit snelgroeiend loofhout afkomstig uit beschermde duurzame bossen (Italië) en voorzien van een laag linoleum die hoofdzakelijk is opgebouwd uit lijnolie, papier, houtmeel en hars. De toplaag is door verwarming te scheiden van de kern zodat de grondstoffen los van elkaar te recyclen zijn. Er zijn geen permanente verbindingen toegepast, op deze manier kunnen alle onderdelen eenvoudig uitgewisseld worden mocht dit nodig zijn."

Meer informatie:
Occony
Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam
06 45784569
info@occony.com
www.occony.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.