De Interieur Club Podcast in teken van powervrouwen

In februari heeft Mark Timo vier powervrouwen te gast in De Interieur Club Podcast. De wekelijkse podcast heeft inmiddels bijna 70 afleveringen en is binnen twee jaar uitgegroeid tot een vast inspiratiemoment van de week voor veel interieurprofessionals.

“De Interieur Club is een fijn platform geworden waar veel interieurprofessionals inspiratie vandaan halen. In maart gaan wij ons 2-jarig bestaan vieren tijdens onze wederom uitverkochte netwerkborrel met meer dan 300 interieurprofessionals bij Design Post in Amsterdam. Wij kunnen niet wachten om iedereen weer te spreken en te verbinden”, aldus Mark Timo. “Komende maanden staat er veel op de planning; netwerkborrels in Milaan en Antwerpen, experts die hun cursussen aanbieden bij de academie en fijne partners waarmee wij inspirerende podcasts gaan opnemen." De Interieur Club Podcast staat iedere maandag om 12.00 uur online op de bekende podcastkanalen. Dit zijn de gasten van De Interieur Club Podcast in februari:6 februari: #68 Textielontwerper Mae Engelgeer
Mae Engelgeer is een Nederlandse ontwerper. Zij studeerde af aan het Amsterdam Fashion Instituut in 2004. Hierna opende ze haar eigen studio, sindsdien heeft zij mooie samenwerkingen met nationale en internationale merken. Mae vertelt over haar fascinatie voor textiel en over haar liefde Japan. Wie is Mae Engelgeer en hoe komt zij tot haar ontwerpen?

13 februari: #69 Founder en curator Nicole Uniquole over Masterly, the Dutch in Milano
Nicole Uniquole is de drijvende kracht achter Masterly Milaan. Ze heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als curator en internationaal opererend zelfstandig tentoonstellingsmaker en artdirector op het snijvlak van historisch en hedendaags ontwerp. Wie is Nicole en wat kunnen wij dit jaar verwachten van Masterly Milaan?

20 februari: #70 Laura Hindriks, hoe kom ik aan klanten?
Om je heen zie je interieurprofessionals de ene naar de andere opdracht binnen halen maar bij jou is het stil. Net begonnen? Of al jaren bezig maar werkt de manier waarop jij vroeger klanten binnenhaalde niet meer? Wil je ook graag meer resultaat behalen uit je werk? Laura Hindriks deelt haar plan van aanpak.

27 februari: #71 Interieurontwerper Lotte Faassen
Haar moeder is interieurontwerper en heeft een vader met een interieurwinkel Kitsch & Kunst in Rotterdam. Lotte Faassen groeide op tussen bijzondere meubels en objecten. Niet zo verwonderlijk dat ze koos voor een carrière als interieurontwerper. Lotte timmert hard aan de weg en heeft onlangs haar eigen bank gelanceerd. In deze podcast haar je haar verhaal.

Alle, bijna, 70 afleveringen van De Interieur Club Podcast zijn te beluisteren op Spotify, Apple, Podimo en Google Podcast. En ook op de website van De Interieur Club.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.