Mathea Knulst van Harmeling: ''Meest spectaculaire gebouw tot nu toe ingericht!''

''Terugkijkend op het afgelopen jaar kunnen we stellen dat we ons meest spectaculaire kantoor tot nu toe hebben ingericht. In de Reggeveste is geen enkele ruimte rechthoekig en is het afwerkingsniveau buitengewoon hoogwaardig,'' vertelt Mathea Knuslt, interieurarchitect bij Harmeling, in een LInkedIn post.

Harmeling verzorgde het kleur- en materiaaladvies voor opdrachtgever Reggeborgh bij deze herinrichting. Daarnaast produceerden we al het maatwerkmeubilair in onze werkplaats in Rijssen. Een mooi voorbeeld is de aanpassing van de bestaande receptiebalie. In het ontwerp zijn we uitgegaan van ingrepen die het oorspronkelijke karakter niet zouden aantasten. Het meubel heeft een flinke metamorfose moeten ondergaan, maar past er weer voor jaren. Eén van de fraaiste details is te vinden in het fineer van de deksel in de boardroomtafel. De sterke tekening van het notenfineer in combinatie met de schuine richtingen levert een bijna schilderachtig beeld op.

We kunnen eindeloos vertellen over ons vakmanschap dat in dit project te beleven valt, dus neem gerust een kijkje naar de foto’s: https://lnkd.in/e7px687C 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.