Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Focus meer op meubelen en woninginrichting''

Interieurwinkel met 'Kikke Spulle' gaat verder op andere locatie in Den Haag

Interieurwinkel Kikke Spulle stopt in april met de winkel op de Fred in Den Haag maar gaat in mei 2023 door met een showroom op het Westeinde 60A, daar waar het in 1999 allemaal gestart is, schrijven de eigenaren op hun website.


Foto's Instagram Kikke Wonen.

''We zullen ons weer meer richten op een mooie collectie van meubelen en woninginrichting. Met items die net wat meer service en uitleg nodig hebben en waar we jou als klant op ons gemak bij kunnen adviseren onder het genot van een kopje koffie of een glaasje wijn. Ook gaan we een collectie maken van mooie verlichting en woonaccessoires. Met liefde uitgezocht en liefst niet in iedere winkel te vinden. Op donderdag en vrijdag kun je gewoon binnen lopen maar mocht je niet kunnen op deze dagen dan is het ook mogelijk om te (private) shoppen op afspraak.''

''Naast advies en hulp bij het uitzoeken van mooie woonitems in de winkel is het ook mogelijk om interieuradvies aan te vragen bij je thuis of in je bedrijf. Es.styling werkt hierbij ook nog eens samen met Klusbedrijf Frits om eventuele werkzaamheden (bv schilderwerk/ behangen) uit te voeren!
Naast de mooiste nieuwe items zul je trouwens ook regelmatig unieke vintage stuks terug gaan vinden, al dan niet met een creatieve touch nieuw leven ingeblazen.''

''Wij hebben er heel veel zin in!   
Frits, Esther Willem & Nika''

Meer informatie:
Kikke Spulle
info@kikkespulle.nl  
www.kikkespulle.nl 

Publicatiedatum: