Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

A House of Happiness lanceert haar nieuwe huisstijl waarmee ze haar merk wil versterken

Gordijnenmerk A House of Happiness uit Leeuwarden, onderdeel van fabrikant Royal Vriesco, heeft een nieuwe huisstijl. Met de nieuwe uitstraling wil het concern haar merk versterken.

A House of Happiness produceert al ruim een eeuw gordijnen en verkoopt deze wereldwijd in meer dan 40 landen. Met de rebranding willen ze meer focus brengen naar hun merkidentiteit. Het nieuwe logo is eenvoudiger en oogt krachtiger. In het logo is een oranje huis verwerkt. De oranje kleur staat voor optimisme en het huis verwijst naar thuisgeluk ofwel happiness – iets dat de gordijnenfabrikant aan klanten belooft.

Verder is er een nieuwe merkbelofte aan het logo toegevoegd: not just any curtains. Johanna Jorritsma, directeur van A House of Happiness: “Onze gordijnen zijn meer dan een mooie stof alleen, je herkent onze kernwaarden happiness, innovatie en vakmanschap in de kwaliteit van de gordijnen.” Het merk ontwikkelde recentelijk drie lifestylelabels – Homers (voor gezinnen), Artende (hogere segment) en byTzum (stoer & natuurlijk) – die winkeliers helpen bij het adviseren van klanten.

Ook circulariteit is geen loze kreet bij A House of Happiness, van eigen snijresten worden nieuwe gordijnen gemaakt. Ook wordt in de gordijnen polyester afkomstig van petflessen en snijafval uit de T-shirt productie verwerkt. Het concern innoveert veel op het gebied van duurzaamheid. Zo leveren 716 zonnepanelen op de fabriekshal meer dan de helft van het stroomverbruik. Verder wordt er met een zelf ontwikkeld innovatief drukprocedé maar liefst 80 procent water bespaard.

Daarnaast is de Leeuwarder gordijnenfabrikant nog op andere manieren duurzaam bezig. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met stichting Fier, een expertise- en behandelcentrum op het gebied van huiselijk geweld. Slachtoffers maken van reststoffen nieuwe waardevolle producten en werken zo aan hun sociale en economische zelfredzaamheid.

“We willen graag een positieve bijdrage leveren aan onze leefomgeving. Van onze gordijnen weet je zeker dat ze eerlijk gemaakt zijn, je kunt er dus met een goed gevoel van genieten. Zo helpen we onze klanten een beetje om van hun huis een gelukkig thuis te maken. Met het nieuwe logo willen we dat thuisgeluk verduidelijken”, aldus Jorritsma.

Meer informatie:
A House of Happiness
+31 (0)58‑2677 470
www.ahouseofhappiness.com 

Publicatiedatum: