Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geberit ontvangt opnieuw onderscheiding in EcoVadis duurzaamheidsrating

De Geberit Groep heeft van het EcoVadis-platform voor de derde keer op rij de platina medaille toegekend gekregen voor haar duurzaamheidsmanagement. 

Voor de derde keer op rij heeft de Geberit Groep van EcoVadis een platina award ontvangen voor haar duurzaamheidsmanagement. Dit is de hoogste onderscheiding die in het kader van de jaarlijkse EcoVadis-beoordeling wordt toegekend. Geberit behoort daarmee tot de top 1 procent van alle door EcoVadis genoteerde bedrijven in alle sectoren en landen. De prijs maakt voor klanten en leveranciers zichtbaar dat Geberit over een uitgebreid, systematisch en langdurig duurzaamheidsmanagementsysteem beschikt.

Geberit zet zich al meer dan 30 jaar uit overtuiging in voor duurzaamheid en wil een leidende rol spelen in de verandering naar een duurzamere sanitairbranche. Al in 1990 heeft de onderneming haar eerste milieustrategie opgesteld en concrete maatregelen genomen. In de loop der jaren werd deze strategie geleidelijk uitgebreid tot een alomvattende duurzaamheidsstrategie. Tegenwoordig is het een integraal onderdeel van de bedrijfscultuur en levert het een belangrijke bijdrage aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Meer dan 100.000 beoordeelde bedrijven wereldwijd
Holistische en controleerbare duurzaamheidsstrategieën worden steeds relevanter voor bedrijven. Platforms, zoals EcoVadis, dragen aanzienlijk bij tot de transparantie van de duurzaamheidsprestaties van bedrijven en vormen zo een vergelijkingsbasis voor klanten.

Sinds de oprichting in 2007 heeft het EcoVadis-platform zich ontwikkeld tot een van 's werelds grootste aanbieders van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven en heeft het een wereldwijd netwerk van meer dan 100.000 beoordeelde bedrijven gecreëerd. EcoVadis voert risico- en prestatiebeoordelingen uit in 200 bedrijfstakken en 175 landen. Het analysesysteem omvat 21 criteria, die zijn onderverdeeld in vier thematische gebieden: milieu, eerlijke arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.com

Publicatiedatum: