Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nilson Beds toont de nieuwste trends op de ETC Design Experience

Nilson Beds is ook dit jaar weer vertegenwoordigd tijdens de ETC Design Experience op 6 & 7 februari in Culemborg. Interieurprofessionals laten zich inspireren door de nieuwste trends op het gebied van interieur, waaronder de luxe design bedden van Nilson. "Nilson Beds combineert het beste comfort op het gebied van slapen met het mooiste design. Ditmaal presenteert het beddenmerk een ontwerp van designer Ruud van Oosterhout", meldt een woordvoerster namens Nilson.



Samenwerken met toonaangevende ontwerpers
Nilson werkt al jaren samen met prominente Nederlandse designers; zoals Remy Meijers, Wolterinck en Monique des Bouvrie. Op de ETC Design Experience wordt het bed ‘Heather’ gepresenteerd; een ontwerp van de toonaangevende interior designer Ruud van Oosterhout. Herkenbaar is zijn voorliefde voor verfijnde eenvoud, heldere lijnen, licht, veel aandacht voor details en subtiele kleurencombinaties. Creëer de perfecte combinatie tussen design en comfort met een boxspring van Nilson. 

Ongekende kwaliteit boxsprings

Boxsprings van Nilson zijn samengesteld met hoogwaardige en veel natuurlijke materialen, zoals zuiver wol, zacht katoen en paardenhaar. Elk bed wordt op ambachtelijke wijze door vakmensen in Nederland
gemaakt, wat resulteert in topkwaliteit en korte levertijden. Persoonlijke wensen zijn geen probleem, een Nilson bed is altijd maatwerk.

Behang van Selected Wallpapers

Het bijzondere behang werd door Selected Wallpapers speciaal ontworpen voor Nilson. Dit geeft de ruimte een unieke uitstraling. Selected Wallpapers is specialist in wandbekleding. Met een uitgebreide selectie van luxe, exclusieve en unieke behangmerken van bijzondere kwaliteit wordt ieder interieur tot in detail aangekleed.

Nilson is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in hoogwaardig slaapcomfort. Naast een complete collectie met luxe bedden biedt Nilson ook hoofdborden, bijpassende meubelen en exclusief bedlinnen. De Nilson Concept Store in Amersfoort toont de mooiste bedden en in het SleepLab kunnen bedden getest worden. Nilson is er voor particuliere klanten, interieurarchitecten en hotels in het binnen- en buitenland.

Ruud van Oosterhout kiest altijd voor eerlijke en duurzame natuurlijke materialen zoals wilde zijde, mohair, Amerikaans notenhout of natuursteen en werkt daarbij samen met de beste vakmensen. Zijn serene witte ruimtes vormen een elegante achtergrond om zijn eigen interieurontwerpen te laten zien, aangevuld met collecties van internationale merken en kunst.

Meer informatie:
Nilson Beds
Hanzeboulevard 26
3825 PH Amersfoort
(033) 303 9850
www.nilsonbeds.nl

Publicatiedatum: