Tecfor Care Nederland laat tijdens de VAKdagen nieuwe nachtkasten zien

Tecfor Care Nederland biedt zorgbedden en hoog-laag bedsystemen. "Wat onze bedden zo uniek maakt, is dat deze met liefde en kijk op de zorg zijn ontwikkeld. Naast een praktisch hoog-laag of zorgbed welke aan de veiligheidseisen moet voldoen, vinden wij bij Tecfor Care dat het oog ook iets moois wilt", laat woordvoerster Kelsey Meupelenberg weten.


De Elbe Royal.

"De vraag naar tweepersoons hoog-laag bedden is de laatste jaren enorm toegenomen door onder andere vergrijzing en de wens om gelukkig samen ouder te worden. Vooral in de particuliere sector wordt dit ook steeds meer aangeboden.

De Elba Excellent.

De voorjaarsvakdagen staan dit jaar in het teken van 'nieuw en toekomst'. Bij Tecfor Care Nederland zijn we volop in ontwikkeling. Op de voorjaarsvakdagen zullen wij onze nieuwe nachtkasten laten zien. Deze nachtkasten staan prachtig naast de Elba Excellent en de Elba Royal. Hierom hebben we ze ook deze naam gegeven: Nachtkast Elba Royal & Nachtkast Elba Excellent.

De nachtkasten zijn in dezelfde uitvoeringen beschikbaar als de bedden", aldus Kelsey, die belangstellenden van harte welkom heet op de voorjaarsvakdagen in De Woonindustrie te Nieuwegein. "Op onze stand C003 staat de koffie klaar!"

Agenda
Zo 5 feb               10.00 – 17.00 uur WOON&INTERIEURevent
Ma 6 feb              10.00 – 18.00 uur
Di 7  feb               10.00 – 18.00 uur
Woe 8 feb           10.00 – 17.00 uurMeer informatie:
Tecfor Care Nederland
Majoraan 9 A
6942 SB Didam
085-902 555 3
verkoop@tecfor-care.com  
www.tecfor-care.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.