Bonna Benelux gaat voor Viscotex de Europese markt uitrollen

De vorig jaar gestarte samenwerking tussen traagschuimkussen fabrikant Viscotex uit Turkije en Bonna Benelux BV uit Almelo breidt uit. Bonna Benelux gaat dit jaar de Europese markt voor Viscotex uitrollen. Op de textielbeurs Heimtextil eerder deze maand is daar al mee gestart en de collectie is goed ontvangen bij een groot aantal retailers, zo meldt het bedrijf. 

De meeste retailers nemen de kussens als private label artikel af. Viscotex gaat zich daarnaast ook als merk profileren. Via Viscotex.nl wordt het merk vanaf eind deze maand online geladen, waarbij nadrukkelijk de samenwerking met de traditionele retailer wordt gezocht. Met haar heldere en transparante multi-channel benadering, is Viscotex op weg om hét merk voor traagschuimkussens in Europa te worden.

Vanaf begin maart is er een collectie Viscotex kussens af voorraad leverbaar, waarmee de markt optimaal bediend wordt. Viscotex maakt hiervoor gebruik van een logistiek centrum in Gildehaus, net over de grens bij Oldenzaal. Tenslotte legt Viscotex momenteel de laatste hand aan de permanente showroom in de Woonindustrie in Nieuwegein. 

Uiteraard neemt Viscotex ook deel aan de voorjaarsvakdagen die op deze locatie van zondag 5 tot en met woensdag 8 februari aanstaande in dit gebouw worden gehouden. Een uitgelezen moment om nader kennis te maken met Viscotex en haar mogelijkheden!

Meer informatie:
Viscotex
jeroen@viscotex.nl
www.viscotex.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.