Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Falmec start het nieuwe jaar met een award

“De eerste maand van een nieuw jaar starten met een award winner, positiever kan het niet”, vertelt Erwin A. van Steenwijk (directeur Falmec) enthousiast. “Eerder vielen de afzuig concepten Shelf en Brera in de prijzen, en nu is het de beurt aan de Monolith. De nieuw gelanceerde Elements collectie is nu al bijzonder succesvol.”



Good Design Award
Op de valreep van het vorige jaar werd de Good Design Award 2022 toegekend aan de Monolith. Dit nieuwe systeem van Falmec verbergt de afzuigkap en voldoet op een verfijnde manier aan de verschillende behoeften in de keuken, waarbij de afzuigfunctie volledig in de ruimte wordt geïntegreerd. Het concept bestaat uit een 90 cm afzuigelement en verschillende opbergmodules in 30, 60 en 90 cm breed. Hierin kun je allerhande kookgerei, snijplanken, kruiden en messen opbergen. De module is voorzien van stopcontacten, USB-poort en diffuus ledlicht verlicht het werkblad.



Matrix - E.ion serie
Ook de Matrix is veelbelovend. Eenvoudig en strak door zijn geometrische lijnen, model Matrix is ​​het nieuwste ontwerp in de E.ion-collectie. Voorzien van recirculatie dankzij het door Falmec toegepaste bipolaire ionisatie principe. Een compleet luchtzuiveringssysteem verpakt in een design jasje. Beschikbaar voor levering april 2023.

Meer informatie:
Falmec Nederland BV
Vennestraat 24
2161 LE Lisse (ZH)
+31 (0)252 74 50 99
info@falmec.nl
www.falmec.nl 

Publicatiedatum: