Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Organisatie van spoga+gafa:

"2022 was een voorspoedig jaar, maar 2023 biedt veelbelovende vooruitzichten'

De grote tuin- en lifestylebeurs kijkt terug op een succesvol jaar 2022. Na tientallen jaren en een pauze van twee jaar vanwege de beperkingen van Covid, vierde de beurs op 19 juni een gelukkige herstart in 10 beurshallen in Keulen. Het wereldwijde thema van het komende spoga+gafa-jaar, dat van 18 tot 20 juni 2023 in Keulen wordt gehouden en het hele jaar door online is, is "Social Gardens - Places of encounters".


De Ibiza loungeset van 4 Seasons Outdoor (4SO), een van de exposanten tijdens spoga+gafa 2023.

De aanbieders van tuinmeubilair vormen ook in 2023 een sterke groep internationale exposanten ‒ en dat ondanks een actieve beursmarkt en een moeilijke marktsituatie. 80 procent van de bedrijven die in 2022 exposeerden, bevestigde hun deelname in 2023 al tijdens de vroege boekingsfase die medio september afliep.

De belangrijkste uitbreiding van de beurs van dit jaar bleek opnieuw een verdrievoudiging van de expositieruimte tot 900 vierkante meter in de sectie leveranciers van tuinmeubilair. Onder andere merken als Glatz, Doppler of Kettler hebben zich geherpositioneerd. Bovendien zetten de leden van de DOFAS (Nederlandse Vereniging voor Buiteninrichting), zoals bijvoorbeeld Apple Bee, LIFE Outdoor Living of 4SO in 2023 in op de internationale bezoekers van spoga+gafa.

Meer informatie:
spoga+gafa
www.spogagafa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.