Light & Living en Present Time positief over begin beursseizoen

"Eerste internationale events een succes, maar dit is pas het begin"

Het zal niemand ontgaan zijn dat het beursseizoen in volle gang is. Bij Light & Living en Present Time weten ze daar alles van. Inmiddels zijn de eerste twee internationale events alweer achter de rug, maar dit is pas het begin voor de interieurgroep. Na TrendSet München en Maison&Objet Paris komt de focus te liggen op de volgende Europese steden: Frankfurt am Main (Ambiente), Herning (Formland) en Birmingham (Springfair).


Monique, Birger en John tijdens in de stand van Present Time tijdens Maison&Objet in Parijs.

Aftrap beursseizoen
"TrendSet was een goede aftrap van het nieuwe beursseizoen", legt Dunja Dirksen uit. "We hebben vooral veel Duitse klanten kunnen spreken. Toch waren er ook opvallend veel bezoekers uit de Benelux. We merken in het bijzonder dat de beurs weer bijna even druk was als voor corona. Zowel het aantal exposanten als de bezoekers." Hetzelfde merkte het team van Light & Living op in de Franse hoofdstad.

Tevens was het in München de eerste keer dat Present time, Parlane en Light & Living samen op de beurs stonden. "Het was prefect voor de teambuilding. Ook is het goed om te zien dat de merken gemeenschappelijke klanten hebben. Als dat nog niet het geval is, kunnen we ze voorstellen aan de andere merken, zodat we ze nog beter kunnen bedienen", legt Dunja uit.Next stops: Duitsland, Denenmarken en Engeland
Even uitrusten zit er niet in. Present time en Light & Living zullen over enkele weken namelijk de nieuwe collecties en bestsellers alweer tonen tijdens Ambiente. "Met Light & Living ligt de focus op inspiratie. Dit doen we met meerdere thema’s, veel producten een uitgebreid assortiment. Bij Karlsson, Leitmotiv en Present time kunnen bezoekers moderner design met een 'scandy' touch verwachten." Goede voorbeelden hiervan zijn de Cuckoo in nieuwe kleuren en LED-lampen op batterij.

Ook hier zullen de merken elkaar versterken. "De stand zal er weer verfrissend goed uit zien. Net zoals tijdens TrendSet staan de merken bij elkaar." Als kers op de taart neemt Present Time deel aan de Deense beurs Formland en het Engelse event Springfair.De volgende beurzen zijn:
Ambiente (Frankfurt - Duitsland)
Light & Living Hal 3, E11
Present time Hal 3, F02

Formland (Herning - Denemarken)
Present time Hal H, 6030

Springfair (Birmingham - Engeland)
Present time Hal 7, B40.

Meer informatie:
Light&Living Group
's-Gravendijckseweg 8
2201 CZ Noordwijk
+31 (0) 10 668 0131
sales@light-living.com
www.light-living.com

Present Time
Televisieweg 16
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888 
sales@presenttime.com
www.presenttime.com

Parlane
Bourton Industrial Park
Bourton-on-the-Water
Gloucestershire
GL54 2LZ
+44 (0) 1451 812 700
sales@parlane.co.uk
www.parlane.co.uk


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.