Mohammadine Zallali en neef Ilyas gaan de concurrentie aan:

"Budget Mover is de oplossing voor goedkope en makkelijke meubeltransport"

Een aantal jaar geleden besloten Mohammadine en neef Ilyas een transportbedrijf op te richten. Nadat ze met De Verhuis Student meer dan 20.000 gerealiseerde opdrachten afrondde, werd hen iets duidelijk. Het vervoeren van grote objecten, waaronder voornamelijk meubels, is en blijft een probleem voor veel mensen. Of het gebeurt niet goed of het kost vaak klauwen met geld. Dat moet beter kunnen dachten de twee ondernemers.


Mohammadine en neef Ilyas, oprichters van Budget Mover.

Betaalbaar en makkelijk
"Vandaar zijn we deze week met Budget Mover live gegaan", vertelt Mohammadine enthousiast, terwijl de eerste tientallen aanvragen inmiddels al binnen zijn gekomen. "We bieden de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en makkelijke manier voor transport." De voorbereidingen hebben in totaal ruim een jaar geduurd, maar deze week werd de lancering een feit.

Eigen koeriers
Ilyas vult aan: "Budget Mover onderscheidt zich van de concurrentie door de koeriers die we in dienst hebben. Dat is niet bij alle organisaties het geval. Ten opzichte van andere partijen is dit een groot voordeel. We leiden ze zelf intern op, hebben het volledig in eigen hand en zijn niet afhankelijk van derde partijen." Alle koeriers volgen een training aan de Mover Academy. Zo weet Budget Mover zeker dat de professionele koeriers werken volgens de normen en waarden van het bedrijf.

B2C en B2B
De opstartfase wordt opgedeeld in twee delen. Nu is het transport voor de consument gestart en over enkele weken zal ook het B2B gedeelte live gaan. "Het zakelijk dashboard zal over zo'n zes weken gelanceerd worden", zegt Mohammadine. "B2C en B2B zullen gecombineerd worden. We willen er namelijk voor zorgen dat de bakwagens zo effici├źnt mogelijk de weg op gaan." Dit betekent dat de vrije ruimte in de bus zo goed mogelijk benut word en een route zo logisch mogelijk word gereden.

Bij Budget Mover hopen ze snel grote stappen te kunnen gaan maken, aangezien de onderneming niet nieuw is in de markt. "In totaal hebben we meer dan dertig koeriers in dienst, waarvan het overgrote deel in loondienst. Doordat we al een wagenpark hadden voor De Verhuis Student, hebben we direct een aantal bussen ter beschikking kunnen stellen", legt Mohammadine uit.

Werk aan de winkel
Tegelijkertijd begrijpt Ilyas dat er nog een lange weg te gaan is. "Het zal tijd kosten voordat iedereen Budget Mover kent. Het is nu zaak om het vertrouwen te winnen door een goede service te leveren. Hierbij is de eerste bestelling vaak cruciaal." Vandaar dat er de komende tijd hard aan de weg getimmerd zal worden. "Ook naamsbekendheid is nu een belangrijk onderdeel. Als iemand denkt aan transport van meubelen, dan is Budget Mover het eerste waar je aan moet denken. Dat is ons doel."

Meer informatie:
Buget Mover
085 301 8354
www.budgetmover.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.