Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CBI presenteert 39 bedrijven op Ambiente

Het CBI (Centre for the Promotion of Imports from developing countries) werkt met veelbelovende bedrijven met prachtige producten en traint ze tot professionele leveranciers voor de Europese markt: Linking Maker & Market.

Op Ambiente presenteert het CBI 39 bedrijven uit Bangladesh, Cambodja en Indonesië die hun nieuwste collecties tonen. Het assortiment kenmerkt zich door een grote diversiteit aan materialen, technieken en stijlen, waarbij duurzaamheid een belangrijk aspect is.

De producenten zelf zijn uiteraard ook aanwezig. Samen met de experts van het CBI kunnen zij u helpen uw sourcing vraagstukken op te lossen. Ook het leveren van maatwerk is mogelijk: Alle producenten zijn in staat om de ideeën en designs van klanten te vertalen naar producten die in veelvoud kunnen worden gemaakt.

Er is een sterke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemerschap bij onze producenten. Het is namelijk onze missie om de transitie naar inclusieve en duurzame economieën te ondersteunen door de verduurzaming van het MKB in ontwikkelingslanden te versterken.

Meer informatie:
CBI
www.cbi.eu

Publicatiedatum: