OKE Decorations houdt Open Days

Eigenaar Arjen Vanleuven: "Nederlandse markt heeft veel potentie voor ons"

Eind 2020 werd OKE Bvba overgenomen door de volgende generatie en werd het omgedoopt tot OKE Decorations. Door deze interne veranderingen is de focus meer komen te liggen op de Nederlandse markt. Vandaar maakte de Belgische onderneming vorige jaar haar debuut op de vakbeurs Trendz in Gorinchem. Dit bleek goed te bevallen, want ook de afgelopen editie was het familiebedrijf van de partij. "De Nederlandse markt heeft nog veel potentie voor ons", liet Arjen Vanleuven na de eerste deelname weten.


Arjen Vanleuven en Ina Gauquier van OKE Decoration tijdens vakbeurs Trendz in Gorinchem.

Van deco tot BBQ
Heel wat noviteiten werden onder de aandacht gebracht. "We hebben ons assortiment aan Italiaanse terracotta verder uitgebreid met een zeer moderne, strakke lijn. Zowel grote als kleine bloempotten zitten in de collectie, dus voor elk wat wils", vertelt Arjen, die inmiddels aan het roer staat bij de groothandel. "Tevens is de collectie outdoor lifestyle verder uitgebouwd met barbecues en buitenhaarden in cortenstaal. "Dit is 'iets dat niet kon ontbreken in onze collectie als echte BBQ-lovers. Op voorraad en klaar voor het barbecue-seizoen te starten."Ina Gauquier vult aan: "Ook de voorraad aan roest items werd opnieuw aangevuld met onze typische hardlopers voor het seizoen: vogels, honden, katten, vlinders en andere dieren. Alles wat je maar kan bedenken in het beeld van de tuin in de lente en zomer. OKE Decorations onderscheidt zich van andere groothandels in decoratieartikelen doordat de producten grotendeels van Europese makelij zijn. Op 27, 28 en 29 augustus zijn de artikelen weer te bezichtigen in Evenementenhal Gorinchem.Open Days
Sinds deze week zijn de nieuwigheden in de showroom te bewonderen. Deze worden tijdens de Open Days, van maandag 30 januari t/m dinsdag 7 februari, extra in het zonnetje gezet. "De speciale week is afgetrapt met een feestelijk moment. Bezoekers konden genieten van een unieke kookervaring op onze eigen, gloednieuwe planchas", besluit Arjen. Een afspraak maken kan via deze link of via een e-mail naar contact@okebelgium.be.Meer informatie:
OKE Decorations
Schoonboeke 18/0002
9600 Ronse
+32 (0)55 20 86 70
contact@okebelgium.be
www.okebelgium.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.