Moduleo geeft geheel nieuwe kijk op de vloer

Moduleo, de Belgische specialist in PVC vloeren, komt met een nieuwe kijk op de vloer. "Met de nieuwe Roots collectie zijn er geen grenzen meer aan persoonlijke interieurwensen en ideeën. De collectie kenmerkt zich door realistisch reliëf en structuur. Van warme klassiekers als eik en notenhout tot serene natuurstenen en speels terrazzo", laat het bedrijf in een persbericht weten. Alle tegels en planken zijn zo ontworpen en ontwikkeld dat ze met elkaar kunnen worden gecombineerd qua stijl, kleur en formaat.

Levendige vloeren
PVC vloeren die even levendig zijn als de natuur zelf. Of je nu kiest voor steen, lange houten planken of een visgraatmotief. Bij de ontwikkeling schonk Moduleo veel aandacht aan de natuurlijke uitstraling van de vloeren. Geïnspireerd door groeven van echt eikenhout, de kleurschakeringen in beton en de matte look die hoort bij een zandsteenafwerking. 

Omdat op een vloer geleefd moet worden, kunnen deze PVC vloeren tegen een stootje. Waterspetters in de badkamer, een ongelukje in de keuken of een boek dat in de slaapkamer uit je handen glipt, dat hoort bij het leven. Huizen zijn bedoeld om in te wonen.

Superieure eigenschappen
De Roots collectie bevat vloeren waarbij de meest actuele technische eigenschappen zijn gecombineerd met een natuurlijke look en feel. Het resultaat is een PVC vloer die kras en vlekbestendig is maar tegelijk zacht aanvoelt en erg stil is. Door de geheel nieuwe laktechniek in de fabriek in België zijn er, afhankelijk van het gekozen dessin, nieuwe afwerkingen mogelijk die zorgen voor een satijn glans of natuurgetrouwe extra matte look.

Daarnaast zijn nog meer vloeren uit de collectie uitgebreid met ‘embossed in register’. Dit proces brengt de kleinste details van elk houtdessin tot leven. De realistische reliëfstructuur maken de nerven en knoesten echt tastbaar. De PVC vloeren van Moduleo zijn gemakkelijk te onderhouden, slip- en waterbestendig, kras- en vlekbestendig en hebben een garantie tot 25 jaar. Ook kunnen de vloeren in combinatie met vloerverwarming of -koeling worden geïnstalleerd.

Extra formaten
De nieuwe extra grote tegels in de Roots collectie met een afmeting van 49,3 x 98,6 in rechthoekige variant en in 49,3 x 49,3 cm als vierkant bieden extra inrichtingsmogelijkheden. Daarnaast omvat de collectie nog een tegelformaat, twee verschillende maten in planken en een formaat voor visgraat.

Afwerken
Voor een complete afwerking van het interieur levert Moduleo bijpassende plinten en profielen. Ze hebben dezelfde kleur, dessin en textuur als de vloer en zijn dus ideaal om een soepele overgang te creëren. Zo kunnen ook trappen naadloos worden afgewerkt. Het gaat nooit alleen om de vloer maar om de complete ruimtelijke ervaring. Met de design strips kun je accenten zetten of bepaalde zones kaderen. Deze flexibele strips zijn beschikbaar in 11 kleuren en kunnen op maat worden geknipt.

Meer informatie:
Moduleo
Nijverheidslaan 29
8580 Avelgem
www.moduleo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.