Bedrijf maakt herstart als onderdeel van Dutch Brands Company

Cole Brekoo van MONDiART: "Het is ons niet in de koude kleren gaan zitten"

Eind vorig jaar werd het letterlijk en figuurlijk heel stil bij MONDiART. Een verdrietig team dat na heel hard werken, werkeloos de gezellige feestdagen apart van elkaar beleefden. "Jarenlang hebben we lief en leed gedeeld met elkaar en nu was het ieder voor zich. Maar op het moment dat 2023 knallend ingeluid werd, wisten we dat we door zouden gaan. In een kleinere vorm, met onze voeten in de klei, met goede hoop en betrouwbare schouders om de nieuwe start van ‘MONDiART a Dutch Brands Company’ te dragen. Het is ons niet in de koude kleren gaan zitten, maar we zijn er weer!", vertelt een dankbare Cole Brekoo.

Hartverwarmende reacties
"Het is ontzettend fijn hoe er vorig jaar vanuit de markt, onze klantenkring en leveranciers is gereageerd op onze aankondiging dat het niet goed ging met MONDiART. Vriend en vijand hebben ons verbaasd en vooral in positieve zin geraakt. We moesten met de billen bloot, maar we wilden vooral onze goodwill tonen en zelf onze dierbare contacten informeren. De steun die we gevoeld en gekregen hebben, motiveert ons om door te pakken."

Back to Basic
Het MONDiART-team staat in de startblokken. Op social media zijn ze weer zichtbaar en er is een nieuwe locatie in het vizier. De komende weken staat in het teken van de verhuizing, het informeren van de klant en het opstarten van de productie en levering. "We zijn blij met het geduld van onze klanten en hopen zo snel mogelijk weer goed bereikbaar te zijn, zodat men weer kan rekenen op onze service en prachtige collecties", voegt Twan Schraven gemotiveerd toe.

Meer informatie:
MONDiART a Dutch Brands Company
+31 6 141 141 81
info@dutchbrandscompany.com
www.mondiart.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven