Hoe staat de kleur van het jaar in de keuken?

De Pantone Viva Magenta, dat uitgeroepen werd tot kleur van het jaar door het Pantone Color Institute, weet mensen te prikkelen. De kleur is gebaseerd op cochenille, een natuurlijke kleurstof waarvan de oorsprong teruggaat tot de oudheid en ligt ergens tussen framboosroos en keizerlijk rood. De krachtige, levendige kleur nodigt zichzelf uit in de keuken en kleedt zowel de fronten van het meubilair als de muren met finesse aan.


Foto's: Mobalba.

Kleurrijke keuken
"In deze keuken met een volledig zwarte look is slecht de bovenkant van één muur in Viva Magenta. De kleur accentueert op een discrete manier een muur van opbergmeubelen, waaronder een ingebouwde vaatwasser, voor een unieke en aangename ervaring", aldus Mobalba.

Deze klassieke keuken, gecreëerd als een grote vrijstaande buffetkast met een eethoek, is opnieuw ontworpen om de regels te doorbreken dankzij de combinatie van een rood in de stijl van Viva Magenta met matzwart. De vloer van cementtegels springt in het oog, terwijl het werkblad en de spatwand in glanzend zwart Vanilla kwarts een extra touch toevoegen.In deze andere keuken zijn alle technische elementen subtiel weggewerkt en verlicht een grote erker een onderkast in de kleur Viva Magenta. Extra opbergruimte, decoratieve ondersteuning of een discrete bank.

Tekst: Geoffrey Grognet
Press Officer, Two cents 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven