Jysk loopt met Nordic Mood-collectie voor op de lente

Jysk is met de nieuwe Nordic Mood-collectie de lente een stap voor. Vanaf gisteren, dinsdag 24 januari, liggen de nieuwe producten in de winkel. De collectie kenmerkt zich door rustige, blauwgroene tinten en bloemmotieven.Het sierkussen en de plaid Fresia hebben bloemmotieven in groen en blauw. Het creëert een rustig lentegevoel waar je je aan kunt opwarmen terwijl het buiten nog koud is. De zachte uitstraling van het sierkussen en de plaid contrasteert mooi met de meer tactiele oppervlakken in de collectie", aldus Jysk.

De groene vloervaas Vilbert is gemaakt van glas met een gebobbeld oppervlak dat een rustieke uitstraling geeft. Vilbert kan alleen staan of gestyled worden met langstelige bloemen, die de lentesfeer verspreiden.

"Met de plantenstandaard Samuel kun je hoogte toevoegen aan het interieur. De eenvoudige uitdrukking creëert elegantie met zijn ovale vorm", legt Jysk uit. Met Samuel kun je je planten van de grond halen zonder dat je je vensterbank hoeft te vullen. Als je veel planten hebt, kan deze op een creatieve en elegante manier worden gecombineerd met andere standaarden.

De Nordic Mood-producten zijn vanaf 24 januari 2023 te koop in alle Jysk-winkels en op Jysk.nl.

Meer informatie:
Jysk
www.jysk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven